If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе аз моята я взех преди месец същата гледах на много места под 7000 не падат това 5600,ако е читава голям късмет ще имаш
абе нали знаеш алфа ли е все е хубаво :P
ами тя няма нищо, затова струва толкова
няма лети джанти като хората, вътре салона е гаден плюш, седалките са обикновени, и сигурно е на 150000 км.
а и най гадното - махагон, това е супер дразнещо....
пич ако има начин търси си такава без махагон, разликата вътре е огромна
тва да не ти е голф ве нищо да няма..
Ами ел. стъкла, огледала, клима, джантите и са трепач (кой каквото и да ти говори), плюш е перфектен салон (не спарва като кожата)
Перфектна изглежда и цената също.
Направи и една пълна диагностика, покарай 10-15к и смени цялото окачване и ще си е бетон. (повярвай ми колкото и да е здраво-запазено, точно след толкова заминава)
сега като се видим на 09.03. ще видиш как е моята вътре и пак ще говорим, а нощно време пък няма нищо общо между кафяв махагон бели циферблати и зелена светлина и изцяло червеното)
тва да не ти е голф ве нищо да няма..
Ами ел. стъкла, огледала, клима, джантите и са трепач (кой каквото и да ти говори), плюш е перфектен салон (не спарва като кожата)
Перфектна изглежда и цената също.
Направи и една пълна диагностика, покарай 10-15к и смени цялото окачване и ще си е бетон. (повярвай ми колкото и да е здраво-запазено, точно след толкова заминава)
кожата ве4е не спарва, правят я дишаща, и хубава кожа предава уникален комфорт
Добър избор колега , най много ще хвърлиш към 700 лв за смяна на масла
ролки и водна помпа обезателно, а относно за махагона придава много добър интериор.
Какво мито, какъв технотест бе колега човека отива и си я взима от автокъща например аз я взех за 6800 лв. след като изминах из родината ни над 2500 км. и на всичкото отгоре я взех със сменен дебтитомер и ламбда сонда , дефакто след това са хвръкнали към 700 лв. за масла ,ремъци и водна помпа.И по примнцип знам ,че мито няма но над 200 коня мисля че имаше акциз и той гонеше към 5000-6000 лв.
Comment